Seriál Radiožurnálu
Radiožurnál
Před pandemií prodal majitel restaurace ve Středočeském kraji Jiří Dostál denně 100 obědů, pořádal velké oslavy narozenin nebo chystal svatební tabule. Pandemie mu podnik se zahrádkou a hřištěm hned dvakrát zavřela. Jaký byl letošní rok majitelů restaurací?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prodavačka ze supermarketu: Samozřejmě se nákazy bojím, nemá ale cenu na to myslet a stresovat se
Seriál Radiožurnálu
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Pohádkové Pochoutky s Jiřím Strachem
Pochoutky na talíři
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Věda je to jediné, co nemůžete zfixlovat, říká na Dvojce astrofyzik Jiří Grygar
Blízká setkání
-
Pomazánka marmite vypadá jako něco, co patří do garáže. Pro Brity je ale ikonická, říká foodblogerka
Host Radiožurnálu
-
Rok 1963. Cestování časem plzeňským rozhlasovým archivem
Špalíček
-
Eva Mudrová. Proslavila ji televize, ale její srdce vždy bilo pro rozhlas
Dobré odpoledne