Reportáže Radiožurnálu
Peče celá Evropa. Z obchodů zmizelo droždí, dovážet nestíhají ani největší dodavatelé
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
Abeceda potravin
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Výroba chleba se prodražuje, některé malé i velké pekárny už ukončily provoz
Zprávy z jižních Čech
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou