Zápisník zahraničních zpravodajů
Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Kde jste doma, to poznáte pohledem, sluchem, ale i čichem a chutí. Domov zkrátka může i vonět a chutnat. Mnoha Čechům v cizině často chybí chléb, který se peče u nás doma. Zpravodaj ve Spojených státech Pavel Novák narazil v hlavním městě státu Virginie Richmondu na pekárnu, která peče evropský chléb. A našel ji, jak jinak než po čichu.
Pavel Novák
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kdysi výletní místo milionářů, dnes závan Ameriky počátku 20. století. Vítejte v hotelu Summit Inn
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
V Reportážích zahraničních zpravodajů se podíváte do Paříže na slavnostní rozsvěcení vánočních…
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Kváskový chléb s bramborem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Severokorejci jsou manipulováni hladem. Dají vám jídlo, když se podřídíte, popisuje spisovatelka
Interview Plus