Pochoutkový rok
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky
Pochoutkový rok
-
Vařte s námi
-
Cukety mají zanedbatelnou kalorickou hodnotu a přitom skvělý poměr vitamínů a živin
Přírodní lékárna
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami
Vaříme s Habadějem
-
Znáte sirob? Zdravé sladidlo z cukrové řepy je skvělé do buchet i do rajské
Radioporadna
-
Vyšší cena surovin Čechy od pečení nebo nákupu cukroví neodradí. Zájem klesl o desetinu
Zprávy z Vysočiny
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna
-
Už jste se pustili do pečení cukroví? Anebo zatím jen přemýšlíte kolik druhů a množství připravíte?
Zprávy pro Královéhradecký kraj