Pochoutkový rok
Nejlepší ořechová bábovka podle cukráře Josefa Maršálka je od jeho babičky Boženky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Všichni, kdo mají rádi sladké, ocení, když bábovka nebo jakýkoliv dezert z třeného těsta je vláčný. Nesmí jít o dusivku. Jak upéct dokonalou vláčnou bábovku, nám poradil cukrář Josef Maršálek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zlaté pravidlo, kolik droždí na kolik mouky, prozradil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Dort s tvarohem a kakaem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Chutná české cukroví cizincům? Odpověď zná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Cuketové sušenky
Vařte s námi
-
Recept dne; Poradna - cukrářka Petra Burianová poradí, jak na nepečené cukroví a krémy
Apetýt
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Jogurtové knedlíky s jahodovým žahourem jsou nádherně vláčné a kloužou doslova samy do úst
Vaříme s Habadějem