Radioporadna
Jak upéct dokonale křehkou husu s tmavým výpekem a netradičními knedlíky? Šéfkuchař poradí
Radioporadna
Pardubice
Pečená husa na svatého Martina potěší i letos hodně Čechů. V nabídce restaurací najdete i husí burger nebo tortillu. Ale tradiční pečená husa se zelím a knedlíkem je podle kuchaře Reného Salaquardy přece jen lepší. Prozradil nám svůj osvědčený recept a několik vychytávek, které by mohly vylepšit domácí pečení. A pro kachnu to platí taky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Martina Hudečková v Pochoutkách pekla, pekla a pekla
Pochoutky na talíři
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Bramboračka zahuštěná chlebovým kváskem. Specialita René Salaqardy
Radioporadna
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál