Radioporadna
Jak si udělat lahodný krém do dortu? Známe jednoduché triky
Radioporadna
Pardubice
Šlehačkové, čokoládové nebo pudinkové krémy? Vyberte si to, co máte nejraději. Jsou to všechno stejné kalorické bomby, takže je opravdu nejlepší řídit se chutí. A také pravidlem, že si máme všechno dělat z kvalitních surovin. Výrazně se nám to podepíše na výsledku, radí v dnešní Radioporadně cukrářka Andrea Bursová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Je čokoláda zdravá, nebo byste se jí měli vyhnout? Jak si správně vybrat
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Udělejte si vepřovou panenku s rajčaty. Kvalitní, šťavnaté maso připravené s láskou na talíři potěší
Vaříme s Habadějem
-
Oslaďte si Valentýna originálním způsobem. Vlastní čokoládu zvládnete za pár minut
Radioporadna
-
Chcete zhubnout? Dejte si čokoládu
Jak to vidí...
-
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Víme, s jakou čokoládou bude vaše vánoční cukroví nejlepší
Encyklopedie Radiožurnálu