Příběhy z Vysočiny
Člověk potřebuje chleba a vodu, nic víc. Každý den ho jíme, a ještě se nám nepřejedl
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Když někdo něco dělá rád, je to hned poznat. Ladislav Teisler má rád chléb, a i když to asi v mládí neplánoval, stal se majitelem pekárny Adélka. A nikdy neusnul na vavřínech. O chlebu pořád mluví s pokorou.
Irena Šarounová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lukáš Velev, ředitel jihlavské nemocnice
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
Abeceda potravin
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Jsou to „jen“ brambory
Téma Plus
-
Babiččin plněný chléb
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou