Host do domu
Jak poznat dobrou restauraci? Odpovídá tetovaný šéfkuchař s michelinskou hvězdou Radek Kašpárek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin
Poradna
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Sladká tečka po obědě - ano či ne? Byli jsme v Kladně
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Podoba toalet v restauracích vypovídá o tom, jak to vypadá v kuchyni
Glosa Pavla Maurera
-
Krokety: Je rozdíl mezi bramborovým těstem a tím na krokety?
Na vidličce Romana Pauluse