Pochoutkový rok
Neskutečně šťavnatý konfitovaný králík neboli králík-knedlo-zelo od Hany Šimáčkové z Tuchoměřic
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Za dalším receptem jsme se vydali do středočeských Tuchoměřic do velkého historického statku, kde bydlí a hospodaří s rodinou Hana Šimáčková. Upekla králíka ponořeného v sádle, tím si zachoval neuvěřitelnou šťavnatost. A podávala ho se špekovým knedlíkem a se zelím.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Božská omáčka s králíkem, tak říká Maria Kocjanová svému králíkovi na smetaně s kluzky
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pozoruhodní živočichové, kteří jsou k vidění v našem kraji
Mezi námi zvířaty
-
Kyselica, králík, kontrabáš. Kuchařská inspirace z Valašska
Kuchařské čarování
-
Chováme k našim dojnicím lásku a respekt, prozrazuje klíč k úspěchu farmářka a sýrařka z Růžové
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Domácí soběstačnost aneb Co nás babičky nenaučily! Herec Mário Kubec kmotrem knihy Radky Svatošové
Páteční host
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem
-
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové