Pochoutkový rok
Není jelito jako jelito. Chutná v tenkém i tlustém střevě, s žemlí i kroupami
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
K masopustu patří zabíjačky a s nimi spojená ochutnávka zabijačkových produktů. Někdo si nejvíc pochutná na tlačence, další na jitrnicích, jiný neodmítne jelito. Ale není jelito jako jelito. Co kraj, to jiné zpracování.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok
-
Ze zabíjačky je nejzdravější polévka a jelítka!
Poradíme vám
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Tak si zkuste udělat krůtí nudličky na kari s pórkem
Vaříme s Habadějem
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Jindřich Šídlo: Co chtějí čeští komunisté?
Názory a argumenty
-
Jedli jsme psy. Pátrání po historii konzumace psího masa v Podkrkonoší
Normy
-
Škvarky na pivu a na víně
Dobroty Dáši Kubíkové