Kuchařské čarování
Zabijačkové pokrmy a pečené speciality z vepřového masa
Kuchařské čarování
České Budějovice
Hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky je vepřové maso. K době masopustu patří i čas zabijaček, proto připomene recept na ovar, vydatnou zabijačkovou polévku i speciální prejt. A ještě přidá tipy na pečené speciality a škvarkové pagáče.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok
-
Vaše každodenní inspirace: Červená řepa v kuchyni
Káva o čtvrté
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Turecká renesance aneb Sny o princi Džemovi
Spirituála
-
„Musím se smát, už jenom když vás vidím,“ řekla mi jedna paní. Omeletky Haliny Pawlowské o komicích
Omeletky
-
Eliška Kánská: Můj děda kněz. Mezigenerační výpověď o kněžském povolání v tzv. podzemní církvi
Radiodokument
-
Dámy z nebe. Nezastavily je předsudky doby ani hrozba smrti
Stopy, fakta, tajemství...