Pochoutkový rok
Nejlepší hovězí maso se šípkovou omáčkou od Heleny Shejbalové se rozpadá jako dort
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Prvním soutěžním receptem Pochoutkového roku 2020 se stalo hovězí maso se šípkovou omáčkou a houskovým knedlíkem podle rodinného receptu Heleny Shejbalové z Ústí nad Labem. Maso je tak měkké, že se v ústech přímo rozpouští a omáčka je sladko-kysele vyvážená. Tohle jídlo si oblíbíte.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Geniálně jednoduchá, rychlá a výtečná dýňová polévka s tymiánem od Ludmily Škardové potěší každého
Pochoutkový rok
-
Zapečené mleté maso s bramborami jako rychlý oběd nebo skvělá večeře. Recept je úplně jednoduchý
Vaříme s Habadějem
-
Vegetářská pečeně podle První vegetářské kuchařky z roku 1909
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
S vůní tradice: Husa. O důležitosti této potraviny s historikem Martinem Francem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Flank steak
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Marinování, předpékání a další užitečné tipy pro grilování
Kuchařské čarování
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera