Pochoutkový rok
Marmelády z Českého ráje uspěly ve světě. Nejlepší je používat sezónní ovoce
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Řadu ocenění včetně gastronomického Oskara získaly za pár let marmelády a džemy, které v Českém ráji se svojí ženou vaří Jan Kakos. Základem je samozřejmě kvalitní ovoce, které většinou doplňuje nějaká příchuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Nezralé tropické ovoce může být toxické. Nejlepší je podle pěstitelky sebrané ze země
Kdo umí, ten umí
-
Host: Michaela Bílková, výrobce marmelád
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Džemy ze šumavských švestek, které vyrábí Jozefína Růžičková, bodovaly na světové soutěži
Zprávy z jižních Čech
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda
-
Začínáme věřit české kuchyni a tomu, že i samotná mrkev může...
Dnešní Plus
-
Jana Šulcová podle Vendulky Křížové
Úžasné životy