Pochoutkový rok
Marmelády z Českého ráje uspěly ve světě. Nejlepší je používat sezónní ovoce
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Řadu ocenění včetně gastronomického Oskara získaly za pár let marmelády a džemy, které v Českém ráji se svojí ženou vaří Jan Kakos. Základem je samozřejmě kvalitní ovoce, které většinou doplňuje nějaká příchuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Daisy Mrázková. Když dostala nabídku na první knížku, do nakladatelství samou radostí utíkala
Příběhy z kalendáře
-
Tereza Brdečková: O Janě a Zdenkách kolem Jana Wericha
Radiokniha
-
Zlatý věk audia je tu. Rádio by se mělo učit obsah lépe propagovat
Akcent
-
Expedice do žaludku. Co všechno v těle ovlivňuje a jak o něj správně pečovat?
Expedice
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
-
K snídani polévka, při žních horká kaše, všichni jedli z jedné mísy, popisuje historik stravu předků
Dopolední host
-
Pesticidy mohou ovlivnit vývoj plodu i start rakoviny. Existuje cesta z jejich prokletí?
Natura
-
Vaše každodenní inspirace: Vitaminové bomby
Káva o čtvrté
-
Za domorodými Sámy se vydala badatelka Hingarová. Zkoumala, jakým způsobem mohou udržovat svůj jazyk
Studio Leonardo