Pochoutkový rok
Křehoučké a malé sladké pokušení, to je máslové stříkané pečivo Emílie Smutné podle 50 let starého receptu
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jako perly na talířku se vyjímají malé křehké kousky máslového stříkaného pečiva slepovaného rybízovou marmeládou a přelité čokoládovou polevou. V puse se vám rozplynou jako obláček a budete chtít další. Zkuste si je upéct, podle našeho návodu se vám určitě povedou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kokosové špalíčky z piškotového těsta od Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Ve vlastní šťávě: Bezpočet neodolatelných druhů čočky
Ve vlastní šťávě
-
Výlov rybníku na Farmě Blaník s Milošem Zapletalem
Pochoutky na talíři
-
Tipy na víkend v Plzeňském kraji: Plzeňský masopust nebo Čokoládový festival
Zprávy pro Plzeňský kraj