Pochoutkový rok
Koblihy neumí smažit každý, ale od Josefa Maršálka víme jak na dokonale usmažené koblihy
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Neznáme jediného člověka na planetě, který by pohrdl správně a dobře usmaženou koblihou. Aby se nám povedly, potřebujeme dobře zpracované řidší těsto a správně zakoulené a nakynuté koblihy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Procházka říjnovou oblohou: Mira Ceti, podivuhodná hvězda
Planetárium
-
Je lidstvo i Česko připraveno na klimatické změny?
Zaostřeno
-
Tři miliony roušek za minutu. Jak recyklovat rychle přibývající odpad?
Reportáže Radiožurnálu
-
Komu byste dali cenu? Pardubický kraj hledá osobnosti
Máme hosty
-
Co hýbalo společností v roce 2016?
Vertikála
-
Jan Němec: Prázdný prostor
Ranní úvaha
-
Písničky o zemi
Hvězdy, hity, legendy
-
Ve vlastní šťávě: Jak si vydělávají kuchaři aneb Šedá zóna...
Ve vlastní šťávě