Pochoutkový rok
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na perfektní vánočku potřebujeme perfektní těsto, které je správně zaděláno, nelepí se na vařečku, ani k míse. Přidáváme do něj rozinky, které nesmí být zbytečně dlouho máčené v rumu. Před vlastním tvarováním musí těsto akorát vykynout. Je důležité, aby všechny prameny vážily stejně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
K Vánocům patří vůně cukroví. A když se nepeče, tak mám dobrou fintu, radí autorka kuchařek
Host Radiožurnálu
-
Pavla Bergmannová: I Čechy mohou ležet u moře
Ranní úvaha
-
Co dělat v lednu na zahradě? Třeba zužitkovat vánoční stromek
Zahrádkářské tipy
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
Už jsou tady zas, zpívá Petr Harazin v novém vánočním songu kapely Nebe
Hudební přístav
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování