Pochoutkový rok
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Na perfektní vánočku potřebujeme perfektní těsto, které je správně zaděláno, nelepí se na vařečku, ani k míse. Přidáváme do něj rozinky, které nesmí být zbytečně dlouho máčené v rumu. Před vlastním tvarováním musí těsto akorát vykynout. Je důležité, aby všechny prameny vážily stejně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč do těsta nikdy nesmíte sníh z bílků došlehat, vysvětluje cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Jan Štifter: Café Groll
Četba na pokračování
-
Tančící medvědi
Radiokniha
-
Rodina a jiné regály. Příběh o vztahu dvou bratrů a oslavě narozenin, kterou už nestihli
Čtení na neděli
-
Auguste Villiers de l’Isle Adam: Královna Isabeau
Povídka
-
Nová audiokniha nabízí 11 povídek Agathy Christie, jedna z nich je dosud téměř neznámá
Kavárna
-
Stará dobrá kriminalistika
Kriminální případy Čech, Moravy a Slezska
-
Divadelní premiéra na konci prázdnin: Blbec k večeři
Vybrali jsme pro vás
-
V 80. letech minulého století hýbal světem české kriminalistiky neobvyklý případ. Zvláštní na…
Za starých časů
-
Karel Poláček: Okresní město
Četba na pokračování