Pochoutkový rok
Každý cukr sladí jinak, počítejte s tím při pečení, radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Nejnižší sladivost má moučkový cukr, protože je to vlastně odpad při výrobě cukru. Naopak nejvyšší sladivost mají cukrové homole. Ty už se dneska tolik nepoužívají. Dříve je cukráři používali a strouhali je.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lehká cola spíš přitíží. Umělá sladidla mohou zvyšovat riziko cukrovky, varuje diabetolog
Zdravíčko
-
Vánoce na růžovo aneb Mandlové kořeněné pracny s malinami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Vařte s námi
-
Cukrová velmoc
Dnešní Plus
-
Poradna zdravé výživy
Co vás zajímá
-
Obyčejná skořice neobyčejně pomůže diabetikům, ve spojení s medem také tlumí bolest
Přírodní lékárna
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Nadbytek cukru škodí zdraví také u much octomilek
Laboratoř
-
Cuketový chlebíček
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Víc obezity = víc diabetiků. V Česku žije přes milion pacientů s cukrovkou a číslo dál stoupá
Radioporadna