Pochoutkový rok
Jak sušit přebytky ovoce z vaší zahrady radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Pokud máte zahradu a z ní přebytky ovoce, ať už jsou to jablka, švestky, hrušky nebo třeba borůvky, tak vám doporučuji vaše přebytky nejenom zavařit a zakonzervovat mrazením, ale také usušit. Sušení dává smysl všude tam, kde je vysoký obsah vlákniny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fantasticky vláčný jablečný koláč s tvarohem od Lenky Englcové
Pochoutkový rok
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Vyšperkujte chuť jahodové marmelády a přidejte do ní rebarboru, doporučují Babské rady
Babské rady
-
Jak v srpnu provádět řez ovocných dřevin, kdy vysadit a jak množit jahodníky? Poradíme
Zahrádkářské tipy
-
Iva Pekárková: Kakao pro Afriku
Glosa Plus
-
Sklizeň jablek bude letos zřejmě nejnižší za posledních šest let. Z českého jablka se stává vzácnost
Zprávy pro Královéhradecký kraj