Pochoutkový rok
Bez stresu. Brunch je několikahodinovou oslavou jídla a pohody pro celou rodinu
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V řadě pražských hotelů a restaurací mívají nejméně jednou měsíčně brunch. Jde o něco jako prodlouženou snídani. K dispozici bývá několik různých jídel, která jsou obvykle připravená ze sezónních surovin. A protože na brunche často chodívají i rodiny s dětmi, nechybí ani dětský koutek. Rodiče se díky tomu mohou lépe soustředit na dobroty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok
-
Bezlepkové jídlo některé školní jídelny zajistit nedokážou. Pak ho musí dodávat rodiče
Zprávy z jižních Čech
-
Otec u císařského řezu, porod s celou rodinou i asistenčním psem. Prachatická porodnice mění přístup
Zdravíčko
-
Zažít fungující rodinu můžou i děti z dětských domovů, pomáhají s tím takzvaní hostitelé
Zprávy z Vysočiny
-
Noční piknik s káhirskými hipstery? Ramadán přináší nečekaná...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Kuře s čočkou a jogurtovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Staročeská pivní polévka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou