Pochoutkový rok
5 fíglů na dokonalé kynuté těsto od cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Je důležité, aby těsto bylo dokonale zadělané. Na to má vliv teplota surovin i jejich kvalita a správný postup přidávání jednotlivých složek do těsta. A co dělat, aby takové těsto správně vykynulo?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Volkswagen naučil lidi v Evropě kupovat naftová auta. Bohužel...
Pro a proti
-
Jaká je letošní úroda obilí? Podle odborníků výkyvy počasí hodně poznamenaly kvalitu sklizně
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Sekaná: jak ji nejlépe umíchat?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Zemědělci potřebují jistotu. Klíčová budou vyjednávání směrem...
K věci
-
Výletům za živou hudboibudar!
Špína
-
Miroslav Žbánek, primátor Olomouce
Zprávy ČRo Olomouc
-
Host Dne na Moravě: Tomáš Helán
Den na Moravě