Nedělní káva
Dagmar Ruščáková: Bramborový salát
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Dagmar Ruščáková: Ubrusy
Nedělní káva
-
Pstruh podle Jardy Hypochondra
Dobroty Dáši Kubíkové
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nechce se vám péct? Dejte si cukroví přímo v kavárně už před svátky
Tip
-
Sami jsme původně ryby, přitom o nich moc nevíme. Proč jsou Češi tak fixováni na kapra?
Natura
-
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Nadívaný kapr na Velký pátek
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
U Jesenice si můžete chytit kapra na štědrovečerní stůl
Česko – země neznámá