Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Jak Rusko vydělává na situaci v Gaze. Boje o státní rozpočet. Další poprask kolem ministra Blažka. Jak dlouho ještě…? Debata o přijetí eura: Na argumenty se nedostává. Boj o důvěru středních vrstev.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O snaze Fialovy vlády udržet si přízeň voličů, o cestě ruského prezidenta do Saúdské Arábie a Spojených arabských emirátů, o historii schvalování státního rozpočtu. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech tentokrát úterý vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Miroslav Kalousek získal v pondělí podporu další krajské organizace TOP 09 pro volby do Evropského parlamentu. Vedení této strany zatím nerozhodlo, kdo doprovodí Luďka Niedermayera na kandidátku spolu. Pokud by záleželo pouze na členské základně, měl by na kandidátce Miroslav Kalousek místo jisté. Blíží se Kalouskův aktivní návrat do politiky? Nejenom o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů. Dobrý den. Blíží se skutečně Kalouskův aktivní návrat do politiky?

Ostatní také poslouchají