Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Německo buduje čipovou velmoc. Pálení koránu ve skandinávských metropolích. Premiér Sanchez zachránil, co se dalo, ale Španělsko čeká nejistota. Nejfeminističtější blockbuster. MMF: Už letos bude líp.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Rychetský končí ve funkci předsedy Ústavního soudu. Jaké bylo jeho dvacetiletí? Už letos bude líp. Dle Mezinárodního měnového fondu snad ano. Německo buduje čipovou velmoc pálení koránu ve skandinávských metropolích. Premiér Sánchez zachránil, co se dalo, ale Španělsko čeká nejistota a právo na off-line. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Ústavní soud brzy bude mít nového předsedu. Po 20 letech končí Pavel Rychetský. Příští týden jmenuje prezident Petr Pavel nového předsedu. Dosavadní předseda vynesl už svůj poslední verdikt a pomalu začal vyklízet kancelář. A ve studiu vítám kolegu komentátora Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Jaká byla tedy éra Pavla Rychetského? 20 let, dva mandáty, to je přece celá generace soudců.

Ostatní také poslouchají