Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Deset let Zemanovy snahy o posílení prezidentských pravomocí. O čem (nejen) ženy sní. Putin a konec války. Konec mzdového karnevalu. Vracíme se k šedému normálu. Demokraté Eduarda Hegera jako šance pro slušnou politiku na Slovensku.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jeden z Miloš Zeman, poslední den ve funkci. 10 let Zemanovy snahy o posílení prezidentských pravomocí. Putin a konec války. Po čem sní nejen ženy? Mezinárodní den žen připomíná, kolik toho má ČR v oblasti rovných práv. Ještě před sebou konec mzdového karnevalu, vracíme se k šedému normálu a jak nakládat s vládami? To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Prezident ČR Miloš Zeman má dnes poslední den svého mandátu. Ve čtvrtek nastoupí prezident nový Petr Pavel. Jaký bude na to, bude mít následujících pět let. Jakých ale bylo 10 prezidentských let Miloše Zemana. Byl prvním přímo zvoleným prezidentem a sám přiznává, že toho chtěl využít k posílení úřadu až k prezidentskému systému. Posílit pravomoci se mu nepodařilo, ale ty stávající využíval podle mnohých až na hranu ústavy. A ve studiu vítám komentátora ČRo Ondřeje Konráda. Dobrý den. Co tedy říci závěrem?

Ostatní také poslouchají