Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Mladí Češi povinně na vojnu v době míru zatím nenarukují. Poučení z krize: Nikdy nepodceňujte hospodářskou politiku. V4 v Praze. Musíme uvyknout představě aktivnějšího vzdorování Rusku. Akciový trh: USA versus Evropa. Jak se (ne)zestátnil ČEZ.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jaké jsou rozdíly mezi skupinou V4, která v úterý rokovala v Praze? Mladí Češi na vojnu v době míru zatím nenarukují. Nikdy nepodceňujme hospodářskou politiku anebo jak ne zestátnit ČEZ. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího středečního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě, ale hlavně i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Úterní summit premiérů skupiny V4 v Praze jen potvrdil řadu problémů dlouhodobějších a momentálně ovšem se týkají hlavně protichůdných postojem k válce na Ukrajině, respektive k Ruské federaci, a to Polska a na straně jedné a Slovenska s Maďarskem na straně druhé. A ve studiu je se mnou vnitropolitický komentátor ČRo.