Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Statisíce živností skončilo. Je to signál neudržitelných poměrů? Proč si zmrzlá Iowa vybrala Trumpa. Sociální sítě za vrcholem. Povinné psychotesty pro držitele zbraní. Krvavý diktátor na ikoně. Hvížďala: Bělohradský aneb Nikdy nebudu váš.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Statisíce živností skončilo. Jde o signál neudržitelných poměrů. Proč jsi zmrzlá a jeho vás vybrala? Donalda Trumpa? Povinné psychotesty pro držitele zbraní, anebo jsou sociální sítě za vrcholem? To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma a také ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejprve ovšem aktualita z PS, kde ve středu začalo projednávání vládního návrhu na zavedení korespondenční volby, což bere opozice jako zásadní věc a hodlá proti přijetí činit maximum. Zatímco podle ministra vnitra Rakušana není možnost pro Čechy žijící v cizině volit korespondenčně žádnou revolucí. Opoziční lídr Babiš naopak vyzval tyto občany, aby jezdili k volebním urnám domů. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo Radko Kubičko. Buď zdráv. Dobrý den. Ta debata ovšem není zdaleka nová a dokonce se kdysi hovořilo i vůbec o tom, jestli bude možné odevzdávat hlas na českých zastupitelských úřadech, jako je tomu nyní.

Ostatní také poslouchají