Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Na čem stojí „zázračné české zdravotnictví“? Přiznat chybu se u nás nenosí. Nekonečné čekání na levnější energie. Německý průmysl je pod tlakem, ale uzdraví se. Proč je Černé moře strategicky čím dál důležitější? 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Konečné čekání na levnější energie. Přiznat chybu se u nás zřejmě nenosí. Strategická důležitost Černého moře aneb jak vzešla legenda o Palmerovi. To jsou témata některých příspěvků středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Podle serveru seznam zprávy vydělal ředitel Pražského institutu klinické a experimentální medicíny, známé pod zkratkou IKEM Michal Stiborek posledních letech desítky milionů korun, a to prosím, díky půjčování peněz na horentní úrok a s vysokými smluvními pokutami. O velmi zarážející kauze těchto dnů hovořím s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Buď zdráv. Dobrý den. Ohrožuje to budoucnost ředitele?

Ostatní také poslouchají