Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Přihlášky na střední školy jako příklad české improvizace pro 21. století. Průmysl dál klopýtá, poučení z krize ale může pomoci. Euro pomohlo českým realitám. Tedy, jak komu. Ukrajinská vláda naráží se svou představou mobilizace. Další smělý plán na snížení emisí.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Ty smělý plán EU na snížení emisí skleníkových plynů. Proč euro pomohlo v krizi českým realitám? A jak to bude letos s přihláškami na střední školy? To jsou některá témata středečního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Pondělní rozhodnutí ministra pro evropské záležitosti Martina Dvořáka z hnutí STAN jmenovat svého poradce, ekonoma Petra Zahradníka zmocněncem pro vstup do evropského mechanismu a přijetí eura, vyvolalo nečekané napětí ve vládní koalici a premiér Fiala proto včera večer svolal vůbec první koaliční dohodovací řízení. Ve studiu už je nyní komentátor ČRo Radko Kubičko. Dobrý den. Dobrý den. Co je výsledkem včerejší schůzky pěti koalice a co to znamená pro současnou vládu?

Ostatní také poslouchají