Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Dotační škrty samy o sobě státní rozpočet nespasí. Příliš chudí na to, aby volili liberální blok. Kdy bude Česko zelené? Bratr proti bratru aneb Válka v amerických stranách. Energetická ofenzíva Ázerbájdžánu.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak probíhá vyjednávání o nové slovenské vládě? Kdy budeme u nás využívat zelené energie a proč došlo k odvolání předsedy americké sněmovny reprezentantů? To jsou některé náměty dnešního vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Na Slovensku už probíhají jednání politiků o nové vládě, která nastoupí po předčasných parlamentních volbách. Prezidentka Čaputová v pondělí pověřila sestavením vlády vítěze voleb, šéfa směru Roberta Fica. Ten by měl předložit výsledek do dvou týdnů. Situaci nám teď blíže vysvětlí komentátor ČRo Radko Kubičko, kterého zdravím ve studiu. Dobrý den. Jak probíhají jednání a stihne to Fico ho do dvou týdnů?