Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Lidovci se dali na modlení; Nikki Haleyová může proti Trumpovi jen doufat v zázrak; Čínské akcie jsou skoro zadarmo, přesto drahé; Jaké šance má prezidentský kandidát Naděždin; Proč nechce prezident Pavel znovu kandidovat; EK vytáhla do boje za bezpečnost evropského průmyslu, obchodu a výzkumu; Korespondenční volbu pro všechny. 
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jejich včerejším večerním jednání. Proč vyrostli v ruských městech dlouhé fronty, či co vypovídají ceny čínských akcií o ekonomice komunistické velmoci? Nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný ani čím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Když nevíš, co dělat, modli se a nedělají nic, říká brněnský duchovní Jan Špilar. Lidovci, kteří houfně ztrácejí voliče, si podle šéf komentátora Hospodářských novin Petra Honzejka vzali tuto radu zjevně k srdci. Dohadovali se, jestli odstraní Mariana Jurečku z postu předsedy, nebo aspoň uspíší volební sjezd, kde by si řekli, co dál a nakonec neudělali ani jedno. Jurečka zůstává po velmi těsném hlasování v celostátním výboru předsedou strany. Sjezd bude v říjnu a Petr Honzejk si položilo otázku, jaký osud si lidovci svým postupem připravují.

Více z pořadu