Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Jak se ze vzdělání jako priority stala i v návrhu státního rozpočtu blamáž. Vysláním ambasadora do Moskvy Česká republika cti netratí. Rozhodovat bude Pellegrini. Ficovo vítězství na Slovensku se pro EU může stát protivnou komplikací. Ruské jaderné výhrůžky se zvláštní logikou.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jaké jsou možnosti vzniku vlády po slovenských parlamentních volbách a co z nich případně plyne pro EU a také pro ČR? Ale také například rozdílné názory na obsazení postu českého velvyslance v Moskvě anebo zvláštní logika ruských jaderných výhrůžek. To jsou některá z témat právě začínajícího pondělního vydání relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Jak se projeví výsledek všeobecných voleb na Slovensku v našich vzájemných vztazích? Mohou se po pravděpodobném návratu Roberta Fica do premiérského křesla do jisté míry zhoršit, a to i třeba v rámci V4. Na tom hovořím s vnitropolitickým komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Buď zdráv.

Více z pořadu