Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Zrádná svůdnost metody antibabiš. Eva Pavlová nabídla ženský pohled na válku. Může trestně stíhaný Trump kandidovat? Být zvolen nebo dokonce vládnout? Rusko jako benzínka s raketami. Vyhnání libyjské ministryně aneb Přehlížené úskalí Abrahámovských dohod.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Zlevní potraviny. Zrádná svůdnost metody antibabiš. Eva Pavlová nabídla ženský pohled na válku. Může trestně stíhaný Trump kandidovat, být zvolen a vládnout. Rusko jako benzínka s raketami. Vyhnání libyjské ministryně aneb přehlížené úskalí Abrahám mořských dohod a sejdeme se v Hulíně. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Premiér Petr Fiala a ministr zemědělství Marek Výborný se sešli se zástupci největších obchodních řetězců. Tématem byly ceny potravin. Zástupci řetězců slíbili, že promítnou do cen pokles sazby DPH od příštího roku. Zlevní tedy v ČR potraviny? Na to už se ptám komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den.