Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Reaktory ve slevě: 3+1 zdarma. ČNB otevřela závoru, ekonomika může růst. Hnutí ANO na vrcholu podpory, ale přesto s nejasnou budoucností. Putinovi odpůrci chtěli to nejlepší, ale dopadlo to jako vždycky. Dohodovací řízení? Jen výstřel před eurovolbami.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dokumenty, jaderné reaktory ve slevě, snížení úrokových sazeb či blížící se znovu potvrzení Putinova mandátu v čele ruského státu nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • PS se včera sešla z podnětu opozice k mimořádné schůzi ohledně podílu premiéra Petra Fialy v družstevní záložně, který předseda vlády opomenul uvést ve svém majetkovém prohlášení. Schůze skončila po třech a půl hodinách projevů poslanců s přednostním právem dříve, než vlastně začala, koaliční většina, neumožnila schválit její program. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře. Co jednání nového přineslo?

Ostatní také poslouchají