Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Ukrajina patří do Evropské unie víc než vyděrač Orbán. Páteční okénko do Ruska. Rusko nesmí vyhrát a Ukrajina nesmí prohrát? EU bude přece jen jednat s Ukrajinou o podmínkách vstupu. Švédsko mění postoj k cizincům a vlastně i k sobě.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • EU zahájí přístupové rozhovory s Ukrajinou a Moldavskem. Putinova show s občany po dvouleté přestávce? Či jak Švédsko mění postoj k cizincům a vlastně i k sobě nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Exministr financí a spoluzakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek vzbudil v poslední době pozornost svým úmyslem vrátit se do politiky a kandidovat do europarlamentu. Širší vedení TOP 09 ale včera jeho kandidaturu zamítlo. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem. Dobrý den. Ondřeji. Kalouska nominovalo 12 krajských organizací strany, přesto u vedení neuspěl. Jsou oprávněné obavy, že by jeho kandidatura měla negativní dopad i na koalici? Spolu?

Ostatní také poslouchají