Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Kdo se bojí voličů. Kdo je vlastně „magor“? K soudu s Cimickým. EP vyzval lídry EU, aby zbavili Maďarsko hlasovacího práva. Další parník filozofů zatím z Ruska nevyplul, ale hon na filozofy začal.
Petr Hartman

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O korespondenční volbě a obstrukcích ve sněmovně, o propojení dálniční sítě Česka a Rakouska, o dění v Evropském parlamentu, který řešil problémy související s Maďarskem. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v pátek vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Nekonečné obstrukce podle očekávání provázejí jednání PS o umožnění korespondenční volby českým občanům žijícím v zahraničí. U řečnického pultu se s velmi dlouhými projevy vystřídalo hned několik řečníků. Nejde ale hovořil předseda SPD Tomio Okamura. Ten délkou svého vystoupení překonal svůj rekord. Jak lze dění ve sněmovně vnímat nejenom, o tom budu hovořit s komentátorem ČRo Ondřejem Konrádem, kterého vítám ve vysílání necelé půlhodiny Názorů a argumentů.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají