Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Stejní jako populisté. Místo reformy zdravotnictví Fialova vláda kličkuje a ohýbá pravidla. Práskače tady nechceme! Hypotéky ekonomické i politické. Nejvíce se stýská po Kissingerovi Číně. Pozor na Muska! Začíná Advent. Francouzi milují humor
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Místo reformy zdravotnictví Fialova vláda ohýbá pravidla pro hypotéky ekonomické, ale také politické. A zdá se, že nejvíc vzpomínají na Henryho Kissingera Číňané. A pozor ještě na Ilona maska. A také ovšem začíná advent. To všechno jsou titulky, ale jenom vybraných příspěvků z právě začínajícího nedělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Improvizace je dobrá v kritických momentech, ale povýšena na princip. Jak se to nyní děje v souvislosti s odvrácením protestu lékařů, nemůže to dopadnout dobře, míní aspoň komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk.

Ostatní také poslouchají