Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Politika v zemi komunikačního fiaska. Fialův kabinet vykročil pomalým tempem k udržitelnosti veřejných financí. Jak se dalo, ale nemohlo zabránit stávce. COP28: Nemastné neslané poselství světu na závěr nejteplejšího roku v dějinách? Další poprask kolem ministra Blažka. Jak dlouho ještě…? 
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Zemřel Henry Kissinger. Politika v zemi komunikačního fiaska. Fialův kabinet vykročil pomalým tempem udržitelnosti veřejných financí. Jak se dalo, ale nemohlo zabránit stávce. Nemastné neslané poselství světu na závěr nejteplejšího roku v dějinách a pomníček nepřátelům. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Zemřel někdejší americký ministr zahraničí a bezpečnostní poradce amerických prezidentů Henry Kissinger. Bylo mu 100 let. Známý diplomat a držitel Nobelovy ceny za mír skonal ve středu ve svém domě v Connecticutu na severovýchodě Spojených států. A ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Ondřeje Konráda.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají