Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Naši debatu o EU zatím určují populisté; Odsouzeni ke SPOLU i v evropských volbách; Ministryně obrany aneb mlčeti zlato; Fico, Orbán a Babiš jsou Jekyll-Hydeové dnešní doby; Plné zuby propagandy terorem; Zločin a trest; Gérald Darmanin a Gabriel Attal: budoucnost francouzské politiky?
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Domácí debatu o EU zatím určují populisté. Ministryně obrany aneb mlčeti zlato. Kdo jsou středoevropští Jekyll, Hajdové dnešní doby anebo plné zuby propagandy terorem jsou témata vybraných příspěvků svátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Během našeho předsednictví Radě Evropy to vypadalo, že se ČR konečně rozhodla opustit roli potížisty a zapojila se aktivně do evropské politiky. Ale jak míní autor prvého dnešního příspěvku, publicista Jan Vávra, s blížícími se evropskými volbami se opět politici předhánějí v prohlášeních o tom, co všechno z evropské agendy nechceme.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají