Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Jak jsme předehnali západ; Bečva a iluze právního státu; Den veteránů; Přináší nová slovenská vláda namísto klidu vyřizování účtů?; Bibiho černá košile; Konec smlouvy o konvenčních ozbrojených silách v Evropě; Zápach křišťálové noci ve Francii
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jsme předehnali západ. Bečvář a iluze právního státu, zápach Křišťálové noci ve Francii anebo vy by ho černá košile? To jsou témata, eventuálně titulky vybraných příspěvků sobotního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Hned po listopadu 1989 by asi nikoho nenapadlo, že za dalších 30 let budování kapitalismu v uvozovkách budeme jezdit na západ nakupovat potraviny, protože jsou tam levnější. A z tohoto konstatování se odvíjí příspěvek publicisty Jana Vávry.