Návštěva
Hradec Králové
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS Hradec Králové. V Hlavečníku se zpracovává maso od porážky až po balíčky a masné výrobky. Jedná se o vepřové a hlavně o maso z mladých býků; všechno z českých farem.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
-
Tkalcovna ve Strmilově jako jedna z mála odebírá vlnu jen z českých chovů. Spotřebuje 2,5 tuny ročně
Zprávy z jižních Čech
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Bohumír Dufek: Kontrolu potravin by měla zpřísnit celá EU
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Čirok je levný, bezlepkový a zdraví prospěšný. Hodí se téměř do všech receptů
Přírodní lékárna
-
Harryho mrazem sušené křupavé sýry z rodinného podniku v Novém Bydžově vás dokonale pohladí v puse
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Finalista soutěže MasterChef Jiří Hilgart: Udělat dobrý steak. S tím mají lidé největší problém
Blízká setkání