Návštěva
Hradec Králové
Drůbežárna Vejce Kosičky funguje už od roku 1973. Podobně jako ostatní firmy se sice musí potýkat se zahraniční konkurencí, se zvyšujícími se náklady a do budoucna i se zákazem klecového chovu slepic, ale dělá všechno proto, aby se to i nadále dařilo. Na prohlídku areálu vzal redaktorku Janu Kudyvejsovou ředitel Jan Pozdílek.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ilona Švihlíková: Nakupovat potraviny v Německu není normální. Proč nikdo neřeší marže řetězců?
Jak to vidí...
-
Host: Martin Čudka, prezident Asociace českých nábytkářů
Hovory
-
Švihlíková: Velký důraz na obnovitelné zdroje je kontraproduktivní. Česko opouští své silné stránky
Řečí peněz
-
Jak nastartovat spotřebu českých domácností?
Pro a proti
-
Pavel Březina: Dovoz i cibule? Vyplatí se to. Česká výroba je neefektivní a loajalita zákazníků malá
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Ve vlastní šťávě: Hledá se nejlepší kuchař
Ve vlastní šťávě
-
Špicar: Česko je jako pomalu vařená žába, některé životní funkce už přestávají fungovat
Chyba systému
-
Mistrovství světa ve volejbale 1966: Československá jízda, která v Praze skončila ziskem titulu
Seriál Radiožurnálu Sport