Vaříme s Habadějem
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny

Hradec Králové
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. Na rovinu si musíme přiznat, že ale nepatří k těm nejzdravějším. Pokud ale zvolíte libovější varianty, není třeba mít výčitky. Právě kotleta je hned po panence považovaná za nejkvalitnější část.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí játra s pórkem. Připravte si skvělý pokrm kombinující dvě výrazné a nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem
-
Kapří karbanátky
Vařte s námi
-
Léto na grilu: Špíz z mořské tresky a čerstvý salát. Griloval Jan Brandejs
Pochoutky na talíři
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování