Náš příběh
Po celý profesní život sládka je věrný tradičnímu plzeňskému ležáku
Náš příběh
Plzeň
Uvařit dobré pivo není žádné umění, říká emeritní vrchní sládek plzeňského pivovaru Václav Berka. Jak dodává, mnohem složitější je uvařit stejně dobré pivo podruhé potřetí a tak dále. Vaření piva v plzeňském pivovaru se přitom věnuje 40 let.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pilsner Urquell: Pivo, které vzniklo náhodou, inspirovalo celý svět
Příběhy slavných značek
-
Původně renesanční parostrojní pivovar v Lobči je zachráněnou...
Česko – země neznámá
-
Ovocné pivo se dá připravit i doma – stačí pivo a kvalitní sirup
Pochoutkový rok
-
Vltavín jako pivní speciál z jižních Čech. Aneb, jak se vaří pivo
Vltavín
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání
-
Vuřty v pivu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pěna je také pivo, upozorňuje Pavel Maurer. Jaká jsou...
Glosa Pavla Maurera
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj