Na vidličce Romana Vaňka
Káva kdysi: Jak se připravovala v 19. století?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí
-
Kremrole: Co je potřeba k výrobě tvarohového těsta?
Na vidličce Romana Pauluse
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek
Radioporadna
-
Letní kino
Makovičky
-
Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?
Zvídavec Evy Sinkovičové