Kuchařské čarování
Nejčerstvější zelenina, jarní klíčky a výhonky
Kuchařské čarování
České Budějovice
100 gramů naklíčené čočky má výživovou hodnotu čtyř vajec a k tomu ještě vlákninu a vitamin C. Jak si snadno a za pár korun tento poklad vypěstovat, poradí kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování. Jako téma pořadu totiž vybral nejčerstvější zeleninu, jarní klíčky a výhonky.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?
Abeceda potravin
-
K přípravám na zimu patřívalo dříve také sklízení, krouhání a...
Křížem krajem
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Raw sladkosti Lenky Kočové mají úspěch, na přání zákazníků...
Dámská jízda
-
České kedlubny vynikají. Využijte toho, uvařte polévku, duste je, upečte placičky
Přírodní lékárna
-
Řez okrasných keřů, přesazování pokojových rostlin, ozdobnice čínská a buxusová zahrada
Zelené světy
-
Letní lahůdka podle Babských rad: Zkuste zavařit meloun v pikantním nálevu
Babské rady
-
Jak bychom si správně měli otřít ústa po jídle? Na banketech 50x za večer, šokuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok