Kuchařské čarování
Inspirace na vydatné polévky z různých evropských zemí
Kuchařské čarování
![Rajčatová polévka s fazolemi](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/92597382bf02e0c78e6e482dec1517ec.jpg?h=af8790f5&itok=1JN8Dx0G)
České Budějovice
Slovenská česnečka, italská dršťková, maďarská fazolačka, zimní španělská polévka. V mrazivém počasí se talíř horké a vydatné polévky jeví doslova jako elixír pro zachování našeho zdraví a vitality. Pojďme se tedy s kulinářem Petrem Stupkou porozhlédnout po inspiraci po Evropě.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly, říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
Ve vlastní šťávě
-
Houby václavky déle vařte, jinak se se zlou potážete
Hobby magazín speciál
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Cuketové špagety carbonara
Dámská jízda
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (1/4) Hledání
Dokuseriál
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 2. 2024
Pochoutkový rok