Kuchařské čarování
Inspirace na vydatné polévky z různých evropských zemí
Kuchařské čarování
České Budějovice
Slovenská česnečka, italská dršťková, maďarská fazolačka, zimní španělská polévka. V mrazivém počasí se talíř horké a vydatné polévky jeví doslova jako elixír pro zachování našeho zdraví a vitality. Pojďme se tedy s kulinářem Petrem Stupkou porozhlédnout po inspiraci po Evropě.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly, říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
Ve vlastní šťávě
-
Houby václavky déle vařte, jinak se se zlou potážete
Hobby magazín speciál
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Cuketové špagety carbonara
Dámská jízda
-
Máte vztah? A mohla bych ho vidět? (1/4) Hledání
Dokuseriál
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 4. 2. 2024
Pochoutkový rok
-
Italský glamrock, východní popové divy a Benny Cristo. Proč Eurovizi sleduje 200 milionů lidí?
Kompot