Ve vlastní šťávě
„Šunku v Česku usušíte klidně pod střechou stodoly,“ říká šéfkuchař Vojtěch Kalášek
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Sušené šunky už nejsou jen výsadou Španělska nebo Itálie, v období zimy si můžete vyzkoušet domácí verzi „pršutu“ klidně i doma, na balkoně. Své o tom ví Vojtěch Kalášek, kuchař, který během působení na britském velvyslanectví začal experimentovat právě se sušeným masem. Mluvili jsme tedy o různých přístupech k masu a jeho zpracování, ale taky o tom, jak tradici italské šunky ovlivňuje globální oteplování.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nemám rád burgery, jejichž chuť tě v půlce přestane bavit, říká majitel bistra Dish Matouš Petráň
Ve vlastní šťávě
-
Scifi: Válka v nebi
Digitální spisovatel
-
Paměti katovské rodiny Mydlářů v Praze
Tip mujRozhlas
-
Václav Cílek: Měl jsem pocit, že národ ještě něco čeká, protože se chová bez respektu
Jak to vidí...
-
Filtr se blíží! Naučte se s Lukefrym pohybovat světem médií
Filtr
-
Petr Havlíček: Zkuste časově omezené jedení
Blízká setkání
-
Osudy dobrého vojáka Švejka
Střípky z archivu