Kuchařské čarování
Houby a jejich využití v kuchyni – recepty na smaženici, hubník i nákyp
Kuchařské čarování
České Budějovice
Houby, houby, houby, to je hlavní téma Kuchařského čarování Petra Stupky. Dojde na houbovu smaženici a její proměny, starodávný jihočeský hubník i moderní houbový nákyp. Na závěr přidá tři sladká kouzla na jablíčka v županu.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Papriky jsou pro naše tělo velice prospěšnou zeleninou
Kuchařské čarování
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Krizi řeší tabletka, ale o záda je třeba se starat hlavně ve chvílích, kdy nebolí, radí neurolog
Zdravíčko
-
Vaše každodenní inspirace: Červená řepa v kuchyni
Káva o čtvrté
-
Rady pro výsadbu cibulovin, návštěva jiřinkové zahrady a zajímavosti o barvách rostlin
Zelené světy
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování