Křížem krajem
Pamatujete ještě, jak vypadala kuchyně z časů našich babiček?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Kuře s knedlíčky podle Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Co se zbytky piškotového těsta nebo jak na křupavou kůrčičku? Babské rady přináší tipy na pečení
Babské rady
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Déle vydrží, nežlukne a nepřipaluje se: Recept na přípravu přepuštěného másla
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové